Slide 1
ÎNVELITOARE FIGO AMADE

Rezistență la ploaie și furtună

Slide 1
ÎNVELITOARE FIGO AMADE

Expunere în zonă cu vânt

Slide 1
ÎNVELITOARE FIGO AMADE

Module instalate în varianta aliniată

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

SIGUR. PUTERNIC. OȚEL.

7 MOTIVE PENTRU 7 GRADE ÎNCLINAȚIE MINIMĂ

FIGO AMADE este potrivit pentru toate acoperișurile cu înclinație minimă de 7 grade. Institute de testare renumite confirmă siguranța absolută chiar și în cele mai extreme condiții meteorologice. Acest avantaj se datorează în mare parte materialului utilizat.

SIGURANȚĂ LA PLOAIE

Datorită modului unic de îmbinare și a profilului patentat al suprapunerilor superioare și inferioare, se obține o siguranță absolută împotriva ploilor extreme. În urma testelor efectuate, sistemul FIGO AMADE rezistă cu succes combinației dintre ploaia abundentă și furtuna puternică.

SIGURANȚĂ LA VÂNT

Modulele FIGO AMADE sunt conectate între ele pe toate cele patru laturi. Fiecare modul este fixat individual pe astereala din lemn sau pe caroiajul din șipcă cu ajutorul unor cuie speciale. Astfel se crează o legătură puternică cu o rezistență maximă la furtună.

SIGURANȚĂ LA ZĂPADĂ ȘI GHEAȚĂ

Chiar și cantitățile abundente de zăpadă combinate cu fenomene de îngheț-dezgheț nu afectează optica și funcționalitatea sistemului FIGO AMADE, datorită ranforsărilor suplimentare ale îmbinărilor. Învelitoarea FIGO AMADE rezistă acestor fenomene meteorologice extreme și oferă o protecție maximă chiar și în cazul acoperișurilor cu pantă mică.

SIGURANȚĂ LA GRINDINĂ

Datorită Premium Steel Inside de la voestAlpine, care este cel mai puternic material de pe piață la ora actuală, acoperișurile FIGO AMADE vor rezista căderilor de grindină de până la 50mm diametru, păstrându-și în totalitate funcționalitatea, atingând cea mai mare clasă de rezistență la grindină – clasa HW5.

REZISTENȚA LA ULTRAVIOLETE

Acoperirea colofer® matt de la voestAlpine reprezintă noua tendință estetică pentru acoperișuri și fațade. Această suprafață mată reduce semnificativ reflexiile deranjante ale învelitorii și are o rezistență excelentă împotriva razelor ultraviolete.

40 DE ANI GARANȚIE

Siguranța unui puternic parteneriat cu zeci de ani de experiență oferă o încredere pe care noi o demonstrăm printr-o garanție impresionantă de 40 de ani.

100% FABRICAT ÎN AUSTRIA

Împreună cu cei mai buni profesioniști din Austria și cu institute independente de testare, am dezvoltat un sistem de învelitoare pentru generații. Unul dintre partenerii profesioniști este voestAlpine, care prin materialul de ultimă generație au creat baza modulelor FIGO AMADE. Un alt partener este compania FilliStahl care are o experiență de peste 130 de ani în domeniu.