[sangar-slider id=76]

SIGUR. PUTERNIC. OȚEL.

VOESTALPINE – UN PARTENER DE ÎNCREDERE

voestAlpine este un concern internațional ce deține mai multe companii specializate în domeniul siderurgic și care produc, prelucrează și dezvoltă produse metalurgice. Cererile speciale în materie de oțel sunt specialitatea voestAlpine, acesta devenind numărul unu în lume la soluționarea cerințelor speciale individuale.

Materialul de ultimă generație pus la dispoziție de către voestAlpine unuia dintre cei mai vechi și experimentați jucători de pe piața de oțel din Austria, FilliStahl, reprezintă continuitatea unui parteneriat de succes și un avans tehnologic în domeniul învelitorilor.

FILLISTAHL

140 DE ANI EXPERIENȚĂ ÎN ACOPERIȘURI

FILLISTAHL este una dintre cele mai mari companii de tinichigerie din Austria, cu o experiență de peste 130 de ani în domeniu. FILLISTAHL este dezvoltatorul, producătorul și deținătorul brandului FIGO. Împreună cu unul dintre cei mai mari producători de oțel din Europa, voestAlpine, cu care FILLISTAHL leagă un parteneriat foarte strâns de decenii, au fost dezvoltate produsele din gama FIGO, produse ce se caracterizează prin inovație, cunoștințe temeinice și calitate de durată.