REFERINȚE

CONSTRUCȚII NOI ȘI RENOVĂRI

CONSTRUCȚII NOI

Arhitectura modernă actuală se bazează pe forme drepte și clare. Această arhitectură modernă se regăsește atât în zona urbană cât și în cea rurală.
Prin modul variabil de montaj, aliniat sau decalat, cu FIGO AMADE pot fi create diferite forme și structuri arhitecturale. Forma clară a elementelor de tinichigerie precum frontoanele, coamele sau sistemele de protecție împotriva zăpezii, subliniază forme drepte și moderne. Prin flexibilitatea ridicată a modului de instalare, tabla fălțuită FIGO HIGHLINE poate îmbrăca aproape orice formă a unei construcții noi. Sistemul de drenaj pluvial FIGO ROBUST completează perfect funcționalitatea pe care trebuie să o ofere un acoperiș.
Modulele pentru acoperiș FIGO AMADE sunt disponibile în 3 formate diferite, fiecare cu 4 culori standard și cu suprafață netedă sau structurată. Se vor lua în considerare și cerințele individuale ale clienților privind culori speciale sau producție din titan-zinc.

RENOVĂRI

De cele mai multe ori, pe lângă aspectul deteriorat, acoperișurile vechi nu mai oferă suficientă protecție și pot afecta întreaga structură a clădirii. Consolidările șarpantelor vechi pot fi foarte costisitoare în cazul în care noua învelitoare va avea o greutate ridicată.
Prin greutatea de numai 6,85 kg pe metrul pătrat pentru modulele FIGO AMADE sau chiar de 5,50 kg pe metrul pătrat pentru tabla fălțuită FIGO HIGHLINE, le fac printre cele mai ușoare tipuri de învelitoare. Conceptul inovator al acestor module și calitatea tablei fălțuite oferă siguranță deplină împotriva condițiilor atmosferice extreme. În cazul renovărilor, greutatea redusă a sistemului de învelitoare este un avantaj major deoarece se reduc semnificativ costurile cu consolidarea clădirii sau a șarpantei.