FIGO ROBUST – de ce este perfect pentru casa ta

Condițiile meteorologice actuale testează tot mai mult sistemul de drenaj al apei, iar acesta trebuie să facă față unor cantități mai mari și mai agresive de ploaie, zăpadă sau grindină.

Un sistem pluvial perfect trebuie să asigure confortul necesar unei case prin dimensionarea corectă a jgheaburilor și burlanelor, trebuie să aibă o rezistență crescută, de lungă durată și o calitate pe măsură.

Sistemul de jgheaburi și burlane FIGO Robust este precum îl descrie numele – puternic, rezistent, de neclintit.

FIGO este o companie austriacă cu peste 140 ani de experiență, un reputat brand european, câștigând de-a lungul anilor încrederea și aprecierea oamenilor din toată Europa pentru dedicarea, transparența și nivelul de excelență al companiei.

Robust este unul dintre produsele de mare succes creat de FIGO, datorită atât a rezistenței sale și a calității incontestabile a oțelului, cât și a aspectului estetic, cu un aer modern, elegant, cu linii clare și bine definite.

Sistemul pluvial Robust poate fi comandat pe mai multe variante de dimensiuni, pentru a se îmbina perfect cu cerințele oricărei clădiri. De asemenea, acesta este disponibil pe mai multe culori, având o paletă cuprinzătoare care poate satisface nevoile estetice ale construcției.

Oțelul din care este realizat sistemul de drenaj FIGO este Premium Steel de la VoestAlpine, recunoscut pentru calitățile sale imbatabile. Asigură o protecție anticorozivă excelentă datorită galvanizării cu un strat inovator de Zinc și Magneziu de 120 g/mp, iar vopseaua specială Colofer® protejează împotriva efectelor nocive ale razelor UV, protejează împotriva zgârieturilor, iar finisajul semimat îi oferă un aspect curat fără reflexii nedorite.

FIGO Robust poate fi utilizat chiar și în zone cu condiții vitrege de mediu, acesta demonstrându-și utilitatea chiar și la altitudini de până la 2100 m.

Pe lângă faptul că poate avea mai multe dimensiuni sau culori, jgheaburile sistemului Robust pot avea secțiune rectangulara sau semicirculară.

Sistemul de drenaj pluvial rectangular este ideal pentru clădiri cu arhitectură modernă, datorită liniilor drepte, clare, simple, ce exprimă bun-gust, putere și distincție.

Sistemul de drenaj pluvial semicircular este cel mai popular tip de sistem, atemporal, elegant, ușor de integrat oricărui stil.

Dacă ar fi să enumerăm doar câteva dintre calitățile produselor FIGO, am spune următoarele: durabilitate, flexibilitate, raportul preț-performanță extrem de avantajos, motive pentru care este și alegerea numărul 1 a specialiștilor.

O clădire de orice fel este o investiție pe termen lung, de aceea este important să urmărim cu atenție specificațiile oricărui produs ce vine în consolidarea și întregirea construcției. FIGO Robust beneficiază de 20 ani garanție, dovediți prin ani întregi de teste ale producătorului și recomandări ale clienților din întregu continent.

Așadar, fie că vorbim de căderi agresive de grindină, furtuni puternic sau acumulări masive de zăpadă, FIGO Robust le va ține piept cu putere și încredere.