Slide 1
FAȚADĂ FIGO AMADE

Fațadă Gri Antracit KirstallReflex

Slide 1
FAȚADĂ FIGO AMADE

Fațadă Gri Antracit KristallReflex

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIGO AMADE, MODULE PENTRU FAȚADĂ

ÎNTREȚINERE UȘOARĂ ȘI STABILITATE A CULORII

Oțelul folosit în zilele noastre nu mai este ca cel clasic folosit în trecut. Oțelul Premium Steel Inside de la voestAlpine este unul de ultimă generație, produs din minereu vechi de mii de ani. Modulele de fațadă FIGO AMADE, similar cu cele pentru acoperiș, au cea mai bună protecție la coroziune, rezistențe excelente la ultraviolete și intemperii, oferind o soluție perfectă pentru arhitectura modernă. Modulele sunt realizate în 3 dimensiuni diferite, cu 4 culori standard, iar noua suprafață STRUKTURA KristallReflex oferă un aspect unic. Sistemul de fațadă FIGO AMADE este completat de o gamă cuprinzătoare de accesorii.

LOCUINȚĂ UNIFAMILIALĂ

În acest caz, arhitectul și beneficiarul au convenit că arhitectura modernă a unei case unifamiliale necesită un tip de fațadă care să sublinieze stilul arhitectural dinamic al proiectului, în concordanță cu conceptul general. Modulele FIGO AMADE au reușit să îndeplinească cu succes aceste cerințe.

Deoarece aranjamentul ferestrelor pe fațadă a fost variat, pentru a asigura o armonie a aspectului, au fost necesare o planificare și o execuție exactă a sistemului de fațadă FIGO AMADE. Această cerință a putut fi implementată perfect datorită unor piese de conexiune special dezvoltate. Toate elementele de conexiune la colțuri, uși, ferestre sau la acoperiș, au fost confecționate manual de către tinichigii profesioniști.

GRĂDINIȚĂ

Îmbrăcarea aticului cu FIGO AMADE subliniază aspectul modern al clădirii, conturând înclinația foarte mică a acoperișului clădirii. Forma curbată a clădirii nu a reprezentat o dificultate pentru modulele FIGO AMADE.

ȘCOALĂ

La renovarea fațadei acestei școli, arhitecții au solicitat un aspect colorat, iar FIGO AMADE a răspuns cu succes acestei cerințe.

BLOC CU LOCUINȚE COLECTIVE

Pentru acest bloc, pentru a realiza un contrast cu fațada din tencuială decorativă, au fost alese modulele FIGO AMADE în locul unei fațade din lemn. Decizia a fost astfel luată datorită avantajului unei întrețineri ușoare și pentru stabilitatea culorii în timp.

SISTEM COMPLET

Pentru a asigura un sistem complet, fără a face compromis asupra calității, a fost încheiat un parteneriat cu renumitul producător de substructuri pentru fațade, FDT GmbH. Acest parteneriat asigură clienților noștri o elaborare completă a substructurii fațadei, folosind calcule statice detaliate în funcție de particularitățile fiecărui obiectiv. Calculul substructurii se realizează ținând cont de zona climatică și cerințele de protecție la incendiu. FDT a dezvoltat o structură personalizată pentru FIGO AMADE, care datorită elementelor pre-asamblate asigură o instalare sigură și economică.

Culorile Amade cu suprafața Struktura Kristall Reflex