Slide 1
FilliStahl

Dezvoltatorul produselor FIGO

Slide 1
FilliStahl

Sediul din Viena

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

FIGO. Focus pe dezvoltare și inovare.

Suntem o companie din Austria cu o experianță de 140 de ani în învelitori și 130 de ani în domeniul prelucrării oțelului. Produsele FIGO reprezintă rezultatul experienței dobândite în istoria de succes a companiei. Prin producția industrială a noului modul de acoperiș FIGO AMADE, s-au dovedit competențele și cunoștințele unor soluții inovatoare în domeniul acoperișurilor.
Inovator, durabil, modern și construit pentru viitor. Acestea sunt cuvintele cheie pe pe care le putem auzi constant în sectorul economic și care sunt adesea doar o fațadă în urma unei analize atente. În acest caz, FIGO a adoptat o abordare diferită cu o gestionare prudentă, iar dezvoltarea ulterioară a creat baza pentru succes și îndeplinirea cerințelor pieței în continuă schimbare.

Împreună cu unul dintre cei mai mari producători de oțel din Europa, voestAlpine, cu care avem un parteneriat foarte strâns de decenii, am dezvoltat produse ce se caracterizează prin inovație, cunoștințe temeinice și calitate de durată.

Scopul nostru final este de a oferi clienților noștri beneficii de cea mai bună calitate: tehnologie, strategie, cea mai bună eficiență posibilă și o gamă largă de produse.

Puterea FIGO se bazează pe experianța companiei noastre de peste 130 de ani, pe cunoștințele solide și pe angajații noștri profesioniști și bine pregătiți. Angajamentul nostru pentru dezvoltare continuă se reflectă și în abordarea noastră inovatoare în ceea ce privește serviciile, producția sau gama completă de produse.

CALITATE. În cel mai mic detaliu

Satisfacția ridicată a clienților noștri este garantată de echipamente laser de ultimă generație, prese hidraulice performante, tehnici de prelucrare inovatoare, o gamă imensă de produse, livrare rapidă, precum și un nivel ridicat de motivare a personalului.
Ne străduim constant să oferim clienților noștri, prin cunoștințe și fapte, o calitate absolută la toate nivelurile. FIGO convinge cu abilități profesionale și cu o calitate până la cel mai mic detaliu!
Suntem angajați în dezvoltarea continuă și putem menționa în acest sens temelia solidă a unei istorii de peste 130 de ani a companiei. Astăzi, cu cei aproximativ 250 de angajați, suntem una dintre cele mai importante companii din domeniul sistemelor de învelitori din Europa.

EDUCAȚIE. Pentru partenerii din toată lumea.

Manopera de înaltă calitate este prioritatea noastră principală și reprezintă baza pentru garanția noastră de 40 de ani.
Campusul FIGO a fost conceput ca un centru de instruire internațional al montatorilor de învelitori și al tinichigiilor pentru acoperișuri. În sala de instruire teoretică avem la dispoziție instrumente de prezentare de ultimă oră care ne ajută să expunem cât mai clar detaliile importante ale montajului.

Instruirea practică este susținută în sala de instruire sub îndrumarea experților noștri tinichigii. Aici se discută și se execută toate etapele instrucțiunilor de instalare FIGO.