10 motive pentru care sa alegi produsele FIGO

Tabla faltuita si modulele de invelitoare pentru acoperis – de ce sunt alegerea ideala?


Influențele negative crescânde ale vremii și cerințele tot mai exigente ale clienților au dus la ridicarea standardelor în industria de învelitori pentru acoperișuri și pentru fațade.
S-a pus accent pe dezoltarea de noi structuri, mai puternice, mai rezistente și mai aproape de perfecțiune.

FIGO este un cunoscut brand austriac, deținut de compania FILLISTAHL. FIGO a cucerit Europa prin sistemele sale inovatoare pentru acoperiș. În cei peste 140 ani de experiență s-au concentrat pe sisteme construite pentru viitor, acesta fiind și motto-ul după care se ghidează reputata companie. 

Gama de produse FIGO impresionează prin aspectul lor modern, practic și extrem de ușor de instalat, dar și datorită aliajului de oțel de ultimă generație de la voestAlpine.

Oțelul Premium Steel Inside marca voest Alpine este galvanizat  cu un strat inovator și de înaltă performanță din Zinc și Magneziu. Acesta este materia primă din care sunt realizate tabla faltuita si modulele FIGO.

Vopseaua organică Colofer® de la voestAlpine este disponibilă în mai multe nuanțe. 

DE CE SA ALEGI FIGO?

Motivele pentru care acest oțel este ceea ce merită casa ta, sunt

1. Este anticoroziv. Adăugarea unor cantități mici de magneziu și aluminiu în baia de zinc a oțelului zincat Corrender asigură acestuia un strat inovator și de înaltă performanță. Oțelul Premium Steel Inside este mult superior oțelului galvanizat numai cu zinc și garantează o protecție maximă împotriva coroziunii.

2. Are o  rezistență UV ridicată. Oțelul prezintă o stabilitate excelentă în timp la efectele ultravioletelor, datorită acoperirii cu vopseaua organică Colofer®.

3. Este rezistent la zgârieturi. Are o rezistență crescută la zgârieturi și la influențele fizice externe, datorită interacțiunii vopselei organice Colofer® cu miezul de oțel Premium Steel Inside.

4.Siguranță crescută la zapadă și gheață. Ciclurile repetate de îngheț-dezgheț pot duce în timp la deteriorarea integrității acoperișului. Materialele de ultimă generație de la voestAlpine asigură protecție maximă împotriva acestor factori naturali.

      5.       Rezistență la grindină. Grindina este unul dintre cei mai mari dușmani naturali ai structurii unui acoperiș. Teste amănunțite au demonstrat puterea și fiabilitatea oțelului voestAlpine, arătând că acest material se comportă excepțional chiar și la cele mai agresive căderi de grindină, cu diametre de până la 50 mm.

      6.       Instalare de la o inclinatie de numai 3 grade. Materialul de cea mai bună calitate permite instalarea acestuia chiar și pe inclinații de numai 3°. Acest lucru face posibilă realizarea chiar și a celor mai nonconformiste acoperișuri.

      7.       Aspect curat fara reflexii deranjante. Structura suprafeței oțelului, care poate fi netedă sau structurată, are finisaj mat și astfel reduce substanțial reflexiile neplăcute ale soarelui.

8. Stabilitatea culorii. Vopseaua organică Colofer® de la voestAlpine asigură o stabilitate excelentă și o durată de viață îndelungată produselor FIGO. Tabla faltuita sau modulele pentru acoperis își păstrează integritatea intactă pentru decenii.

9. Ideal atât pentru acoperiș, cât și pentru fațade. Oțelul Premium Steel Inside poate fi folosit cu succes ca sistem de învelitori atât pentru acoperiș, ca tablă fălțuită sau module, cât și pentru fațade. Crează un efect vizual spectaculos, modern, urban, atemporal.

10. Garantie 40 ani. Garanția de 40 ani este demonstrată în cei peste 140 ani de teste, imbunătățiri continue. Dovadă stau și parteneriatele încheiate cu succes cu clienți din întreaga lume de-a lungul deceniilor.

Aceste 10 motive principale sunt edificatoare în ceea ce privește înaltele standarde setate de compania FILLISTAHL. Sunt un puternic punct de referință în ceea ce privește implicarea, determinarea și seriozitatea brand-ului FIGO, iar mărturie stau mulțumirea și recunoștința clienților de pretutindeni.