10 motive pentru care produsele FIGO sunt ideale pentru acoperișul tău

Influențele negative crescânde ale vremii și cerințele tot mai exigente ale clienților au dus la ridicarea standardelor în industria învelitorilor pentru acoperișuri și fațade, dezvoltându-se noi structuri, mai puternice, mai rezistente și mai aproape de perfecțiune.

FIGO este un cunoscut brand austriac, deținut de compania FILLISTAHL, care a cucerit Europa prin sistemele sale inovatoare în cei peste 140 ani de experiență, sisteme construite pentru viitor, acesta fiind și motto-ul după care se ghidează reputata companie.  Gama de produse FIGO impresionează prin aspectul lor modern, practic și extrem de ușor de instalat, dar și datorită aliajului de oțel de ultimă generație de la voestAlpine.

Oțelul Premium Steel Inside marca voest Alpine, din care sunt realizate produsele FIGO, este galvanizat  cu un strat inovator și de înaltă performanță din Zinc și Magneziu. Vopseaua organică Colofer® de la voestAlpine, disponibilă în mai multe nuanțe, duce la îmbinarea ideală pentru un rezultat perfect.

Motivele pentru care acest oțel este ceea ce merită casa ta, sunt:

1.       Este anticoroziv: adăugarea unor cantități mici de magneziu și aluminiu în baia de zinc a oțelului zincat Corrender asigură acestuia un strat inovator și de înaltă performanță, mult superior oțelului galvanizat numai cu zinc, garantând astfel o protecție maximă împotriva coroziunii.

2.       Are o  rezistență UV ridicată: datorită acoperirii cu vopseaua organică Colofer®, oțelul prezintă o stabilitate excelentă în timp la efectele ultravioletelor.

3.       Este rezistent la zgârieturi: datorită interacțiunii vopselei organice Colofer® cu miezul de oțel Premium Steel Inside, rezultă o rezistență crescută la zgârieturi și la influențele fizice externe.

4.       Siguranță crescută la zapadă și gheață: ciclurile repetate de îngheț-dezgheț pot duce în timp la deteriorarea integrității acoperișului, însă materialele de ultimă generație de la voestAlpine asigură protecție maximă împotriva acestor factori naturali.

      5.       Rezistență la grindină: grindina este unul dintre cei mai mari dușmani naturali ai structurii unui acoperiș, însă teste amănunțite au demonstrat puterea și fiabilitatea oțelului voestAlpine, arătând că acest material se comportă excepțional chiar și la cele mai agresive căderi de grindină, cu diametre de până la 50 mm.

      6.       Instalare de la o inclinatie de numai 3 grade: materialul de cea mai bună calitate permite instalarea acestuia chiar și pe inclinații de numai 3°, făcând astfel posibilă realizarea chiar și a celor mai nonconformiste acoperișuri.

      7.       Aspect curat fara reflexii deranjante: structura suprafeței oțelului, care poate fi netedă sau structurată, are finisaj mat, reducând astfel substanțial reflexiile neplăcute ale soarelui.

8.       Stabilitatea culorii: vopseaua organică Colofer® de la voestAlpine asigură o stabilitate excelentă și o durată de viață îndelungată produselor FIGO, păstrându-și integritatea intactă pentru decenii.

9.       Ideal atât pentru acoperiș, cât și pentru fațade: Oțelul Premium Steel Inside poate fi folosit cu succes ca sistem de învelitori atât pentru acoperiș, ca tablă fălțuită sau module, cât și pentru fațade, creând un efect vizual spectaculos, modern, urban, atemporal.

10.   Garantie 40 ani: garanția de 40 ani este demonstrată în cei peste 140 ani de teste, imbunătățiri continue și parteneriate încheiate cu succes cu clienți din întreaga lume de-a lungul deceniilor.

Aceste 10 motive principale sunt edificatoare în ceea ce privește înaltele standarde setate de compania FILLISTAHL, fiind un puternic punct de referință în ceea ce privește implicarea, determinarea și seriozitatea brand-ului FIGO, iar mărturie stau mulțumirea și recunoștința clienților de pretutindeni.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn