SISTEM DE DRENAJ PLUVIAL FIGO ROBUST

ASPECT CLASIC ȘI ELEGANT CARE ATRAGE ATENȚIA

FIGO ROBUST promite ceea ce sugerează numele. Ploaia puternică, vântul, grindina și alunecările de zăpadă de pe acoperiș reprezintă provocările la care trebuie să facă față un sistem de drenaj. O dimensionare corectă a jgheaburilor, burlanelor și a componentelor acestora, pentru o drenare bună a precipitațiilor, necesită un calcul amănunțit, ținând cont de cantitatea reală de precipitații din zonă.
Funcționalitatea corectă a unui sistem de drenaj al apelor pluviale face parte din confortul pe care trebuie să îl ofere un acoperiș.

JGHEABURI RECTANGULARE FIGO ROBUST

Jgheaburile rectangulare FIGO ROBUST pot fi caracterizate în trei cuvinte – simplu, elegant și frumos. Datorită unui proces de producție avansat, toate componentele sistemului se îmbină perfect, estetic, sigur și foarte ușor. Jgheaburile rectangulare FIGO ROBUST sunt foarte potrivite pentru clădiri cu arhitectură modernă.

JGHEABURI SEMICIRCULARE FIGO ROBUST

Cea mai răspândită formă de jgheaburi este cea cu secțiune semicirculară. Sistemul de jgheaburi semicirculare FIGO ROBUST conține o gamă completă de componente și este disponibil în mai multe dimensiuni, astfel încât după instalare acesta să satisfacă cerințele clădirii.

SISTEMUL PLUVIAL FIGO ROBUST

Robust reprezintă numele celei mai noi game de sistem de drenaj pluvial din oțel a mărcii Figo. Robust este un produs de top cu soluții inovatoare, ecologice și de înaltă calitate. Produsele Figo se remarcă prin calitate de top în cele mai mici detalii, durabilitate extremă, materiale ecologice, flexibilitate maximă și un raport atractiv preț-performanță.

Datorită vopselei care este extrem de rezistentă, suprafața este protejată împotriva deteriorării cauzată de acțiunile mediului înconjurător. Mai mult decât atât, gama de produse Figo Robust, spre deosebire de alte produse comparabile, beneficiază de cea mai bună rezistență împotriva decolorării cauzată de expunerea UV (RUV 4 conform EN 10169-2).

Sistemul inovator de drenaj pluvial Figo Robust a fost în mod special dezvoltat pentru utilizare în exterior, în cele mai dificile condiții climatice. Produsele Figo pot fi utilizate fără probleme chiar și la altitudini de până la 2100 de metri.

Oțelul de înaltă calitate furnizat de către voestAlpine combinat cu prelucrarea excelentă, conferă produselor finale o rezistență remarcabilă. Rezistența de lungă durată la coroziune a produselor este datorată unei acoperiri anticorozive cu aliaj Zinc-Magneziu de 120 g/mp.

Soluția completă Figo Robust, pe lângă faptul că oferă o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate, este disponibilă într-o paletă cuprinzătoare de culori.

GAMA DE CULORI

Sistemul de drenaj pluvial Figo Robust oferă opt culori standard ce pot fi alăturate cu succes oricărui tip de acoperiș. Pentru situații speciale, la cerere, pot fi produse sisteme de drenaj în culoare personalizată.

STRUCTURA MATERIALULUI

  • Vopsea pe bază de poliester în grosime de 20 de microni pe fiecare parte, pentru durabilitate, aspect și rezistență la zgârieturi. 
  • Grund în grosime de 5 microni și strat de pasivizare, pe fiecare parte, pentru aderența vopselei și protecție suplimentară la coroziune.
  • Miez de oțel cu protecție avansată din Zinc-Magneziu de 120 g/m² pentru rezistență excelentă la coroziune.